topbella

Rabu, 15 Disember 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh...●•

Assalamualaikum..




Tadi curi masa sikit jalan2 kat blog Kak Jua dan terbaca ada GiveAway Edy Tak pernah lagi join mana-mana GA ni. Pertama kali nak join dan harapnya adalah rezeki..:) tertarik dengan semua hadiah yg best tu




1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"... ya sudah

(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini) – ya sudah

2. Jadi follower blog ini...- ya sudah

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu... Mama Anis ya sudah
4.Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni... ya sudah

Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010





1 ♥ kata pujangga♥:

my little family berkata...

TQ tag akak...dah lama xmain menda ni.. :-)

About Me

Foto Saya
..::Siti♥Syuk::..
Cinta Kita Adalah Cinta Terindah Musim Ini..
Lihat profil lengkap saya